Betalningshistorik

Denna portlet visar Arena-användarens betalningar i en lista. Denna portlet ska användas om du använder Swish, Easy från Nets, SIX Payment, WorldPay, Barclay, Capita Online, Capita Payment, Civica Payment, Civica Online, ITEOS, pmPayment eller PayTrail som betalningsleverantör. Används tillsammans med portleten Avgifter. Om Nets (inte Easy från Nets) används som betalningstjänst ska du använda portleten Mina avgifter.

Konfiguration

Inställning Beskrivning Kommentar
Max. antal titlar som kan skickas i ett mejl Max. antal titlar som kan skickas i ett mejl. Standard: 50
Antal sidor för bläddring Antal länkar till sidor för att visa om det finns mer än en sida Standard: 5
Antal titlar per sida Antal poster som ska visas per sida Standard: 10
Visa fält Välj vilka fält som ska visas i tabellen: Betaldatum, Avgiftstyp, Betalningstyp, Summa, Betalningssätt, Anmärkning Standard: alla fält utom Anmärkning
Hjälp-länk: visa

Standard: falskt

Element på sidan Välj vilka komponenter som ska visas på sidan: Bläddring: upptill, Bläddring: nedtill

Standard: alla fält

Träffar: visa Används inte

Se även: Avgifter och Mina avgifter

Aktivera Swish

Portletarna Avgifter och Betalningshistorik har stöd för Swish.

Följande behövs för att börja användaSwish:

• Biblioteket upprättar ett avtal med sin bank och banken tar hand om registreringen hos Swish.
  • När banken underrättar biblioteket om att registreringen har genomförts skickar biblioteket certifikatet, lösenordet och betalningsmottagarens alias (Swishnumret, till exempel 1230236836) till Axiell.
  • Axiell slutför nödvändig konfiguration.

Aktivera Swish för Easy från Nets

Du kan också använda Swish som en del av Nets.

Portletarna Avgifter och Betalningshistorik har stöd för Easy från Nets inklusive Swish.

Följande behövs för att börja använda Easy inklusive Swish:

• Teckna ett avtal med Nets för att skapa ett Easy Live-konto. Nets ansvarar för denna process och det kan ta cirka 1–2 veckor innan kontot aktiveras av Nets.
  • Ett affärsbankkonto för att ta emot betalningar.
  • Förse Axiell med checkout-nyckel och hemlig nyckel till Easy Live-kontot.