Artiklar: Frågesökning

Från och med Arena 4.0 rekommenderar vi att du använder Liferay-artiklar istället för Arena-artiklar. Arena artiklarna kommer att stödjas men kommer inte utvecklas ytterligare.

I denna portlet visar du en lista med Arena-artiklar som motsvarar en sökterm som konfigurerats. Detta innebär att portleten inte motsvarar en sökning av en användare eller en relaterad sökning, utan drivs av en parameter som innehåller sökinformationen. Den används för att visa färdiga artikellistor på olika ställen på sajten. Denna portlet är artiklar som motsvarar Dynamisk lista för katalogsökningar.

Se även: Dynamisk lista

Konfiguration

Inställning Beskrivning Kommentar
AddThis: ordningsföljd Välj i vilken ordning de olika sociala tjänsterna ska visas. Standard: Facebook gilla, Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Compact toolbox
Välj AddThis-tjänster som ska visas Sociala tjänster som ska visas.

Standard: blank

Välj Facebook gilla-funktion Välj att visa Facebook (gilla) eller Rekommendera i anslutning till artikeln. Standard: gilla
Välj layoutalternativ för Facebook-gilla Hur antalet Facebook-gilla ska visas. Standard: Standard
Fuzzy-sökning

Välj vilka fält som ska visas i en fuzzy-sökning.

Fälten måste vara samma i följande portletar: Artiklar: Artikeldetaljer, Artiklar: Artikelfasetter, Artiklar: Frågesökning, Artiklar: Sökresultatlista, Artiklar: Visa artikel
Standard: alla fält
Se även: Fuzzy search: Värde
Max. antal titlar som kan skickas i ett mejl Max. antal titlar som kan skickas i ett mejl. Standard: 50
Antal sidor för bläddring Antal länkar till sidor för att visa om det finns mer än en sida Standard: 5
Antal titlar per sida Antal artiklar som ska visas på en sida. Standard: 10
Tillhandahåll anpassade alternativ för Facebook-gilla Anpassning av Facebook (gilla)-alternativet.
Sparade sökningar: Visa kryssruta ”Meddela mig om nya titlar” Visar kryssrutan Meddela mig om nya titlar, som användaren kan kryssa i för att få meddelanden om ändringar i listan.

Standard: sant

Sökning Söksträng för artiklar som ska visas i listan. Standard: status:Ready (listar alla artiklar som har statusen färdig)
Se även: Sökparametrar för Arena-artiklar
Sökvillkor Välj om det ska finnas villkor för den fördefinierade sökningen Standard: inga fält
URL till sökresultatsidan Sidan där sökresultatet ska visas. Standard: articles
Hjälp-länk: visa

Standard: falskt

Visa Spara sökning-knapp Välj för att visa knappen Spara sökningen så att användaren kan spara sökningen

Standard: sant

Visa artikelfält i sökresultat Vilka fält som ska visas i en artikel.

Standard: alla fält

Element på sidan Välj vilka panelknappar som ska visas på sidan Standard: inga fält
Träffar: visa Välj för att visa texten Träffar tillsammans med antalet träffar överst på sidan.

Standard: sant

Visa sökning och antal träffar   Ändra inte standardinställning (sant).
Fuzzy search: Värde (0,0–1,0)

Värde för fuzzy search-faktor, mellan 0 och 1. Ju högre värdet är, desto mer bör sökresultatet likna den ursprungliga söksträngen.

Detta värde måste vara samma i följande portletar: Artiklar: Artikeldetaljer, Artiklar: Artikelfasetter, Artiklar: Frågesökning, Artiklar: Sökresultatlista, Artiklar: Visa artikel
Standard: 0,5
Se även: Fuzzy search: Värde
Sorteringsordning Fallande eller stigande som standard för sortering. Standard: fallande
Sorteringsfält Olika alternativ för sortering av resultaten Standard: Relevans
Sorteringsordning Sorteringsordning för sökresultatet (standard: Standard: Relevans, Ändrad datum, Skapad, Startdatum
URL till sidan Sidan för att visa artikeldetaljerna. Standard: detail
AddThis: placering Placering för AddThis-tjänsten Standard: överst