Dokument- och mediabiblioteket

Du kan ladda upp filer för att organisera dem i Dokument- och mediabiblioteket, för att använda dem senare på sidor och i artiklar.

Innehållet i Dokument- och mediabiblioteket kan visas på olika sätt om du ändrar vyn. Du kan välja mellan ikon, beskrivning eller lista. Du kan även ändra ordningsföljd genom att sortera enligt storlek, nedladdningar, ändrad datum, skapad datum och titel.

Ladda upp en fil

1. Logga in i Liferay.
  2. Klicka på sajtnamnet (Arena)/Innehåll/Dokument och media i menyn på vänster sida.
  3. Lägg till mappar och bilder/dokument och organisera ditt Dokument- och mediabibliotek.